Møte med Norsk Gassnett

Basert på aksjonspunkt i styremøtene så sendte styreleder denne mailen til Norsk Gassnett (NGN) for å få en mer direkte kommunikasjon da tidligere diskusjoner ikke hadde gitt klare resultater.

Denne mailen ble sendt:

Hei Svein,

Vi diskuterte såvidt priser og bindingstid i Mai 2016. Følte aldri vi fikk noen klar avslutting på dette som jeg kan bringe videre til medlemmene av velforeningen (og øvrige beboere på Engene allé) og for å hindre unødvendige mellomledd så vil vi gjerne invitere deg til å svare på spørsmål fra beboere den 05/04-2017 i Grimstad. Se vedlagt innkalling.
Som tidligere nevnt har det vært misnøye med bindingstid og også med et prisnivå som er vanskelig å sammenligne med markedssituasjonen på gass generelt. Vi har også mange nye innflyttere som sikkert av spørsmål rundt dette med gass leveranse, eksisterende avtaler og priser. Håper du har mulighet til å stille opp på dette for å sikre tydelig kommunikasjon fra dere og også for å vise ansikt iforhold til alle kundene dere har i dette området på Sørlandet som skal ha et avtalefestet forhold til dere for mange år framover.
Håper å høre fra deg snart 🙂
Mvh
Anders Aasgaard
Styreleder Løvetanntoppen Velforening
Fikk tilbakemelding fra NGN om at de kunne delta i et møte med styre men ikke på den dato’en. De forslår uke 17 (24-29 april).
Basert på dette vil jeg bekrefte dette møtet hvis jeg får innspill på hvilke spørsmål de vil at vi skal ta opp med NGN.
Send deres spørsmål på velforening@lovetanntoppen.no eller på styremøtet. 

1 thought on “Møte med Norsk Gassnett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.