Sjekk din varmtvannsbereder.

Hei,

Vi anbefaler at alle på feltet sjekker sine varmtvannsberedere. Jeg sjekket nå selv og jeg har denne typen:

20160519_203558

Her har jeg tatt av det isolerende beskyttelse lokket som ofte er montert på toppen. Under der finner du en merkelapp som så sånn ut for meg:

20160519_2035461

Her sjekker du model/SN og produksjons år mot listen under:

sjekk+om+varmtvannsberederen+din+er+brannfarlig

Les denne artikkelen for mer info

Som tilleggs info vil jeg nevne at hvis du ser på det øverste bildet over har jeg fått byttet til faste rør mellom tank og vegg. For en tid tilbake merket at disse var det blitt hull på de fleksible slangene som var montert tidligere. Han som kom fra Fevik bad nevnte at de disse ikke ble brukt lenger og byttet disse gratis. Men at dette ikke var et problem som var rapport ofte og at det ikke var en selvfølgelighet at dette ville bli byttet uten kostnad.

 

1 thought on “Sjekk din varmtvannsbereder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.